A Zöld Beruházási Rendszerhez (ZBR) kapcsolódó egyes pályázatok kezelését az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. (ÉMI) veszi át a Nemzeti Környezetvédelmi és Energia Központ Nonprofit Kft.-től.

A pályázatkezelés további gyorsítása érdekében indokolt, hogy a ZBR pályázatokhoz kapcsolódó feladatokat a jelenlegi kettő helyett a jövőben egy szervezet lássa el. Az ÉMI rendelkezik az átvételhez szükséges tapasztalattal és gyakorlattal, egyebek mellett a közelmúltban általa lebonyolított napkollektoros és fűtéskorszerűsítési pályázatoknak köszönhetően. A módosítással a Zöld Beruházási Rendszer összes pályázatának a kezelése egy szervezeten belül valósul meg. A pályázók támogatási jogviszonnyal kapcsolatos jogai és kötelezettségei ugyanakkor változatlanok maradnak.

Emlékeztetőül a Zöld Beruházási Rendszer érintett alprogramjai az alábbiak: a Mi otthonunk felújítási és új otthon építési Alprogram 2011. évi kiírása, az Energiatakarékos Izzócsere Alprogram 2010. évi kiírása, az Energiatakarékos Háztartási Gépcsere Alprogram 2010. évi kiírása, az Energiahatékonysági Alprogram 2010. évi kiírása és a Klímabarát Otthon Panel Alprogram (Panel II) 2009-2010. évi kiírása.

Kérjük, a további ügyintézés céljából a pályázók az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit  Kft.-hez forduljanak segítségért az alábbi elérhetőségeken.

Cím: 1113 Budapest, Diószegi út 37.

Levelezési cím: 1518 Budapest, Pf. 69

Telefonszám: +36 1 372 6516

Fax: +36 1 209-1107

E-mail: vdwhJpZ5NTTwAemJyQGVtaS5odQ==